Med passion för dig som gäst

Vi brinner för att ge våra gäster fulländad service. För att inspirera vår personal till riktigt god service har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service. Proud with Passion är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. Det påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Personalen är vår styrka

Dagligen nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort när de gett extra bra service till en gäst. Detta för att uppmärksamma varandra och ge beröm och uppmuntran till excellent service och kamratskap. Det skapar en fin gemenskap och stärker sammanhållningen på hotellet.

Några av alla nomineringar


Kocken fixade biffen

HÔTEL EGGERS
Eller rättare sagt schnitzeln. Förr om åren hade Eggers ofta kalvschnitzel på menyn. En gäst som skulle fira sin 70-årsdag på Hôtel Eggers hade ätit schnitzel hos oss för många herrans år sedan och sett fram emot att äta den igen lagom till födelsedagen. Du kan tro att han blev besviken när den inte serverades just nu. Vilken tur för gästen att Aron arbetade i köket denna dag, för han fixade nämligen en schnitzel åt vår jubilar trots att den inte stod med på menyn.
Helena konferensbokare personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Helena fixade teknik från svunna tider

VARBERGS STADSHOTELL & ASIA SPA
"Ett konferenssällskap hade önskemål om 90-talsteknik. Det finns ju inte på vårt "hi-tech-hotell" så Helena snörar på sig joggingskorna i den mörka vinterkvällen och löper hem till sin mamma och letar igenom gömmorna. Till konferensen levereras en bergsprängare värd namnet."

Kent-Ove regerar enligt ICA

ARKEN HOTEL & ART GARDEN SPA
Kent-Ove – som är konferensvaktmästare på Arken Hotel fick följande hälsning "-Jag och mina kollegor vill framföra ett stort tack till alla konferensmedarbetare på Arken. Så trevligt bemötande, stor serviceanda och massor av lösningsfokus! Kent-Ove regerar! :) Maten var helt fantastisk och även köttälskarna som jag pratade med kunde inte annat än säga att det var jättegott."

Inspirerande konferenser och event

Vi har regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap mellan personalen på våra tre hotell. Under 2019 tog hela personalstyrkan nattåget upp till Åre för att konferera, reflektera och arbeta med hållbarhet.

Denna resa fick många att se vårt vackra land med nya ögon. Tänk så mycket det finns att uppleva i vårt närområde. Inte behöver en ta flyget till andra länder när det finns så mycket magiskt här hemma!

Är du nyfiken på att veta mer? Fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och hoppas även att du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.