Möts hos oss

Vill du konferera i inspirerande miljöer på västkusten? Våra anläggningar erbjuder en mängd möjligheter för dina konferenser och möten. Allt från det mindre mötet till mässor och kongresser med upp till 1000 personer. 

VÅRA ANLÄGGNINGAR FÖR MÖTEN & KONFERENS


Konferenslokal Aktern på Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa

Arkens konferenslokaler i Göteborg erbjuder några av västkustens vackraste och mest rogivande mötesplatser. En mötesplats där stressnivån sjunker samtidigt som välbefinnandet och kreativiteten ökar. 

Här erbjuds 28 olika konferenslokaler som passar allt från mindre möten till stora konferenser och mässor för upp till 1000 personer. Gratis parkering och laddstationer för elbilar finns i anslutning till hotellet. Allt bara 15 minuter från centrala Göteborg.

konferens direktören lokal på hotell eggers i göteborg

Hôtel Eggers

Letar du efter en unik plats för ditt möte eller konferens centralt i Göteborg? På Hôtel Eggers erbjuds en vacker miljö där lugnet infinner sig snabbt och mötet kan få det fokus det förtjänar.

Här finns fem konferenslokaler i varierande storlek och en mysig restaurang där det serveras frukost, lunch och á la carte. Detta tillsammans med det centrala läget, 78 steg från centralstationen gör det enkelt att mötas på Hôtel Eggers.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

I Varberg erbjuder vi möteslösningar på ett anrikt stadshotell med moderna konferensmöjligheter och ett unikt asiatiskt spa. Tillsammans med en välrenommerad restaurang och den personliga atmosfärer är det ett av de bästa hotellen med konferensmöjligheter i Halland.

Här finns flexibla möteslokaler i varierande storlekar. Allt ifrån grupprum och fullt utrustade konferenslokaler, till hörsal och festlokal för upp till 250 personer.

Billingehus exteriör Wingårdhs arkitekter

Billingehus i Skövde

Med sitt spektakulära och natursköna läge på berget Billingen i Skövde och med sitt unika utbud av aktiviteter och friluftsliv kommer det historiska hotellet att utvecklas till en av södra Sveriges främsta destinationer för människors välbefinnande, nöjen och möten. Tillsammans med Wingårdhs har ett samarbete tagit form; att väcka liv i det gamla och definiera det nya. 

Några av våra konferens- och möteslokaler


konferens på hotell eggers i göteborg

Välkommen till oss!

På alla våra hotell välkomnas du av vår konferenspersonal som hjälper dig att komma i ordning inför mötet.

Konferenslokal Masten på Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa

På Arken Hotel finns 28 olika konferenslokaler som passar till allt från mindre möten till stora konferenser och mässor.

Aulan hörsal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Hörsal på Arken Hotel

Hörsalen har en upphöjd scen och sluttande golv som ger en bra kontakt med åhörarna. Lokalen har kapacitet för 151 platser i fast biosittning.

Kongresshall utställningshall Oceanen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Oceanen - möjligheternas lokal

Är ni i behov av en stor och flexibel lokal för något speciellt event? På Arken Hotel finns kongresshallen Oceanen som kan ta personer på upp till 1000 personer.

Hôtel Eggers

På Hôtel Eggers finns fyra mindre mötesrum och en större konferenslokal för upp till 55 personer.

Konferens drottningsalen lokal på hotell eggers i göteborg

Drottningsalen på Hôtel Eggers

Drottningsalen är Hôtel Eggers största lokal och tar som mest 55 personer i biosittning.

Konferens clubben lokal på hotell eggers i göteborg

Privata bjudningar

Konferensrummet Clubben på Hôtel Eggers passar även bra för att duka upp till en privat middagsbjudning.

Ängavik konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Här finns flexibla möteslokaler i varierande storlekar. Allt ifrån grupprum och fullt utrustade konferenslokaler till hörsal och festlokaler för upp till 250 personer.

Middelgrund konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Hörsal på Varbergs Stadshotell

Ett toppmodernt auditorium för 92 åhörare som passar alldeles utmärkt som föreläsningslokal.

Spegelsalen konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Spegelsalen Varbergs Stadshotell

Spegelsalen är en storslagen lokal på 240 m² som passar utmärkt att lägga sin konferens för den lite större gruppen eller för festligare tillfällen som ett bröllop eller kick-off.

Stenhuset konferens- och festlokal Varbergs Stadshotell

Stenhuset i Varberg

Ett kvarter från Varbergs Stadshotell ligger "Stenhuset" – en unik lokal som du kan hyra för ett möte i avskildhet, mindre event eller privat fest.