Lediga jobb

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Genom att vara serviceminded och ansvarsfulla skapar de upplevelser för våra gäster att längta tillbaka till. Brinner du för servicebranschen? Då kanske något av våra hotell kan vara den rätta arbetsplatsen för dig! Se lediga tjänster nedan eller gör en spontanansökan så finns du tillgänglig i vår platsbank när vi ska tillsätta nya tjänster. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbeta i unik miljö på något av våra hotell


Proud with passion pin

Stolta och passionerade

Vi har ett eget serviceprogram som lyfter yrkesstoltheten och kärleken till vårt arbete. Med bästa tänkbara värdskap ger vi varje gäst, leverantör och kollega ett möte utöver det vanliga. Vi kallar det Proud with Passion.
Vindkraft Lotus Hotel Group

Vårt hållbarhetsarbete

Vi tror att bra företag är med och påverkar samhället. De har ett syfte som är större än verksamheten. Vi är stolta över att vi inspirerar, tar ansvar och aktivt bidrar till ett hållbart och bättre samhälle.
Personal på Hotel Eggers Foto: Oscar Mattsson

Vill du bli en av oss

För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb – det är en stor del av livet. Jobbet är en del av en spännande resa, utveckling och upplevelse. Vi brinner för att förverkliga våra gästers förväntningar.